Urmărește-mă și pe Facebook!

luni, 14 aprilie 2014

Saptamana Altfel... cu Sandra Izbasa

Saptamana trecuta am primit o invitatie din partea AFI Palace Cotroceni, de a participa la o intalnire cu Sandra Izbasa, dubla campioana olimpica la gimnastica artistica. Cum Mariuca, dupa cum se stie, practica de mai bine de 1 an gimnastica ritmica, mi s-a parut o idee foarte interesanta de a fi prezenti in public. Sandra a intrat in dialog cu copiii prezenti si cu noi si ne-a spus povestea ei de succes.




Ca orice poveste de succes, a fost obtinuta prin multa munca, multe sacrificii si pe parcursul a multi ani. Sandra a inceput gimnastica la 4 ani, adica acum 20 ani, fiindca parintii ei au vazut cat de fascinata este de fetele care faceau antrenamente in sala.

A primit o multime de intrebari, una dintre ele mi s-a parut chiar foarte interesanta. Un baiat, cred ca avea vreo 10-12 ani, a intrebat-o daca prietenii ei au inceput sa se poarte altfel dupa ce a devenit celebra. Sandra a raspuns ca ea nu s-a schimbat, dar ca perceptia prietenilor ei despre ea s-a schimbat.

Intre intrebari, Sandra a oferit autografe si a incurajat copiii sa practice un sport, orice fel de sport, pentru ca astfel corpul se va dezvolta frumos, armonios si sanatos. Copiii care au pus intrebari au primit premii din partea AFI Palace Cotroceni si CSA Steaua Bucuresti.


Daca vreti si voi sa o sustineti pe aceasta campioana olimpica la gimnastica, medaliata la doua editii diferite, o puteti face pe Facebook sau pe site-ul ei.

 Foto 3
Foto 4

Din presa am aflat ca recent a fost inaintata la gradul de locotenent, devenind astfel cel mai tanar ofiter al Armatei Romane. Si tot presa (atat cea din tara, cat si cea internationala), a declarat in repetate randuri ca Sandra este cea mai frumoasa gimnasta din lume. Iar la Jocurile Olimpice de la Londra, de acum 2 ani, toti au spus la unison ca frumusetea ei este de aur, facand aluzie la medalia de aur castigata la sarituri.


Intalnirea a facut parte din campania “Saptamana campionilor”, realizata de AFI Palace Cotroceni impreuna cu CSA Steaua Bucuresti, in cadrul initativei educationale “Scoala Altfel”.

Prin aceasta campanie ei au dorit sa ofere copiilor si parintilor, care iubesc sportul si care ii apreciaza pe sportivii campioni, posibilitatea de a face cunostinta si de a discuta cu cativa dintre cei mai mari campioni ai Romaniei din diferite sporturi: Camelia Potec, Virgil Stanescu, Sandra Izbasa, Alina Dumitru, Vasile Stanga si Ana-Maria Branza. Astfel, timp de 6 zile, au avut loc intalniri zilnice intre copii si marii sportivi ai Romaniei.

Noua ne-a placut foarte mult intalnirea, pentru ca pe Sandra o iubim de multi ani, asa ca am stat cu mic, cu mare vreo 2 ore. Apoi am plecat catre antrenament. ;)



Fotografiile 3 si 4 au fost realizate de mine, fotografia de pe podium a fost preluata de pe site-ul TVR, celelalte fotografii au fost primite de la agentia GolinHarris; drepturile de difuzare le apartin autorilor.

Niciun comentariu: