Urmărește-mă și pe Facebook!

miercuri, 5 mai 2010

20 lei pentru Ioana



Cu un singur telefon, puteti dona 20 lei sau 40 lei. Sa mai spun ce ati putea face cu acesti bani? Cred ca nu este cazul... Stiu ca, de cele mai multe ori, o donatie in cont e amanata, tocmai datorita formalitatilor de dus la banca, luat hartia cu contul, asteptat la coada, platit, plecat inapoi la birou. Si toate astea in ora de masa. Nu sunt multi cei care au internet banking. Dar toti avem un telefon fix in casa. Luam telefonul, formam numarul, inchidem. Un minut. Atat. Si putem salva o fetita superba de la o viata intreaga extrem de grea.

Ioana nu are o manuta. Si asta pentru ca un nenorocit de doctor, sa imi iertati cuvantul "doctor", nu i-a spus mamicii ei ca exista o problema. La niciuna dintre cele 8 echografii de urmarire a sarcinii. Si un alt nenorocit de doctor nu i-a spus mamicii ei la echografia 3d ca exista probleme. Parintii Ioanei au aflat cu stupoare la nastere.

Evident, rapid, s-a gasit si o explicatie: problema genetica. Uite ca nu e! Au facut analize, manuta lipsa nu este datorata unei probleme genetice. Ci datorita unei grave erori medicale si umane. Altii ar plati cu libertatea sau cu toate casele si masinile pe care le au. Dar nu trebuie sa ne mai mire, nu-i asa? Faimosul "doctor" Ciomu are aviz de libera practica din nou. Dupa ce a mutilat un om pe viata, acum e liber sa mutileze in continuare.

Ca atare, puteti citi pe site-ul Ioanei, http://www.helpioana.com/, tot ce eu nu am mentionat aici si puneti mana pe telefon! 0900 900 545 pentru 5 euro sau 0900 900 547 pentru 10 euro, apelabile din Romtelecom.

Niciun comentariu: