Urmărește-mă și pe Facebook!

vineri, 22 ianuarie 2010

5 zile and still standing

Dupa cinci zile la job... inca sunt in picioare. Dorm la fel de putin, ca inainte, dar ma trezesc ceva mai devreme, mai ales ca afara e zapada si fac mult pana la birou.

Am muncit foarte mult saptamana aceasta pentru Soap Mill, pentru ca lansarea noastra de luni a avut efecte pozitive in randul clientilor, dar nici media nu ne-a ocolit. Ecourile unei asemenea premiere s-au auzit in multe zone si de atunci primim telefoane, e-mail-uri si comenzi. Adevarul este ca am reusit sa lansam produse extraordinare si tot efortul nostru nu a fost in zadar.

La job a fost saptamana de acte, declaratii, ridicat diplome de facultate si master (ca pana acum nu am avut nevoie, de atatia ani), preluari de job-uri, responsabilitati, telefoane... adica o distractie in toata regula!

Mariuca este excelent, a stat doar o zi cu Dani, in rest cu Buni. Seara de seara, de luni incoace, m-a uimit cu noi propozitii si cuvinte, noi poezii si noi activitati. Daca o intreb, imi povesteste ce a facut peste zi, ce a mancat, cu ce s-a jucat... Propozitiile sunt la ordinea zilei si nu prea mai vorbeste ne-legat.

Este un copil extrem de dezghetat pentru varsta lui si cred ca are nevoie de noi provocari constant. Pentru ca acumuleaza enorm, invata foarte-foarte multe, dar vezi ca este avida sa invete, sa afle, sa cunoasca, sa vada. Asa ca gradinita este foarte aproape pentru ea, sa treaca un pic temperaturile de minus 20 grade si zapada de afara si o s-o inscriem.

Maine implineste 2 ani. Azi, acum 2 ani, era marti, iar marti seara realizam sedinta foto inainte de nastere. O sedinta foto ad-hoc, frumoasa si amuzanta, cu gandul la ce ma asteapta a doua zi. Adica intalnirea cu Mariuca. Mariuca care s-a dovedit a fi un copil frumos si mic-mic, ca orice bebelus. Mariuca care a fost vedeta inca din prima zi, care a pozat cu reale talente de model - dormind in timp ce 40 bebelusi urlau in aceeasi camera cu ea... Mariuca noastra.

Maine, 2 ani mai tarziu, la ora 17.17 voi "naste" din nou, asa cum si mami "naste" in fiecare an de zilele noastre de nastere si ne povesteste cum a fost cand ne-a nascut. Va dati seama ca si eu si Dragos stim aceste povesti "by heart", dar este extraordinar sa o auzi pe mami cum stie absolut orice secunda de acum 21, respectiv 31 ani. Si sa realizezi ca a fi mama este un sentiment unic. Si sa realizezi ca nu conteaza cand s-a produs o nastere, cu cati ani in urma, pentru ca mama intotdeauna isi va aduce aminte senzatii, trairi, emotii, ce a vazut, ce a auzit, ce a facut. Cu lux de amanunte.

2 comentarii:

alina spunea...

LA MULTI ANI cu anticipatie, Mariuca (noi vom fi plecati)! Pupam cretulina dragalasa!

Ceska777 spunea...

La multi ani, Mariuca scumpa!